• Wekelijkse aanvulling collecties
  • Gratis verzenden vanaf €50,-
  • Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

Kerst decoratie

Kerst decoratie 

It's the most wonderfull time of the year! Wat is het toch een heerlijke tijd. Vroeg donker, alle lichtjes aan in huis en met een dekentje op de bank kruipen. Bij 't Anker hebben we de leukste kerst decoratie voor de kerst 2018!

Zo hebben we van YAYA een aantal prachtige YAYA home items. Een metalen ster met ruimte voor een kaarsje en diverste zachte fluffy kerstballen, om er maar een paar te noemen. Maar de bijzondere kerst decoratie van Madam Stoltz is ook de moeite waard om te benoemen. Ze doen mee met de velours trend en dat wordt zeker opgemerkt. 

Hou jij niet zo van een overdadige kerstboom vol ballen, engelenhaar en lichtjes? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om het lekker subtiel te houden met basic kerst decoratie. Drapeer een lichtsnoer om een tak, metalen hanger of stop ze in een stolp. Zo creeer je toch een gezellig kerstsfeer zonder al teveel poespas. 

Fijne feestdagen 

Hoe je je huis ook versierd. Het gaat erom dat jij je er lekker in voelt en de feestdagen viert op een manier waar jij gelukkig van wordt. Een groot diner met je hele familie, lekker ouderwets gourmetten met vrienden en liever in je pyjama op de bank met een tafel vol hapjes. Alles is goed! 

We wensen iedereen heerlijke feestdagen en alvast een prachtig 2019.

kerstdecoratie