• Wekelijkse aanvulling collecties
  • Gratis verzenden vanaf €50,-
  • Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden
33 artikel(en) in Madam Stoltz
33 artikel(en) in Madam Stoltz
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Madam Stoltz

Bij Madam Stoltz weten ze wel wat mooi is, en gelukkig weten we dat bij 't Anker ook! Sinds juli 2018 verkopen we bij 't Anker in Lemmer dit prachtige Deense merk, en wat zijn we daar blij mee. Altijd op zoek naar trends en de grens tussen vintage en nieuw. Dat resulteerd in ieder seizoen weer een waanzinnige collectie. 

Madam Stoltz aardewerk

Aardewerk, dat geeft je huis toch wel dat beetje dat oergevoel. Het mooie aan de aardewerk borden, schaaltjes en mokken van Madam Stoltz is dat ze allemaal net iets anders zijn. En daardoor stuk voor stuk uniek. De items zijn natuurlijk allemaal voor dagelijks gebruik maar staan ook prachtig voor de sier in je huis. Zet ze dus vooral niet in de kast achter een dichte deur maar geef ze de plek die ze verdienen. 

Madam Stoltz verlichting

Je huis en tuin verlichten, dat kan op zoveel verschillende manieren. Laten we er eens door de verlichting van Madam Stoltz heen gaan. Zo hebben we de populaire lichtsnoeren die je buiten op kan hangen. Leuk tussen 2 bomen in bijvoorbeeld of onder je overkapping? Maar nog een manier van verlichten zijn de grote ijzeren ringen met een kaarsenhouder erin. Die zijn op diverse manier te stijlen en echte eyecatchers. Stop er een leuke gekleurde kaars in en klaar! En dan is er ook nog het snoer met 1 peertje. Echt zo'n lamp om dat ene donkere hoekjes te verlichten. 

Madam Stoltz kaartenrek 

Krijg je nog wel eens post? Nee? Nou, dan koop je toch lekker een kaartje voor jezelf om in het kaartenrek van Madam Stoltz te stoppen. Bij 't Anker hebben we diverse maten voor je op de kop weten te tikken. Van ruimte voor 5 tot wel 10 kaarten en in meerdere kleuren. 

Lees meer Lees minder