• Wekelijkse aanvulling collecties
  • Gratis verzenden vanaf €50,-
  • Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden
57 artikel(en) in Urban Nature Culture
57 artikel(en) in Urban Nature Culture
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Urban Nature Culture

Een leuk weetje over Urban Nature Culture is dat dit fantastische merk uit ons koude kikkerlandje komt! De Nederlandse ondernemer en wayfarer Anne Marie Hermans presenteert met trots het merk dat een weerspiegeling vormt van haar visie op de wereld: Urban Nature Culture. Laat je inspireren door de vele verhalen, zeldzame vondsten en verloren schatten die door de jaren heen zijn verzameld uit verschillende culturen en verafgelegen dorpen uit diverse oorden over de wereld.

Urban Nature Culture mok

Waar drink jij het liefst je thee uit? De stoere vintage Japanse mok of juist de bekende "good morning" cup? Altijd in diverse kleuren te krijgen en zeker niet om weg te stoppen achter een deurtje. Geef ze een prominente plek in huis zodat je er elke dag van kunt genieten. Een Urban Nature Culture mok is gemaakt van aardewerk.

Urban Nature Culture Bamboo

Je kent ze vast wel, de bamboe bordjes, schaaltjes en bekers van Urban Nature Culture. Het leuke aan dit materiaal is dat het een duurzame keus is ten opzichte van plastic. Daarnaast is er ook een divers aanbod in patronen en kleuren.

Lees meer Lees minder