• Wekelijkse aanvulling collecties
  • Gratis verzenden vanaf €50,-
  • Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden
80 artikel(en) in VTWonen
80 artikel(en) in VTWonen
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

VTWonen

VTWonen collectie

Vtwonen is niet alleen bekend van het gelijknamige en zeer populaire magazine en vtwonen tv programma. Het is ook een merk met woonaccessoires om je huis helemaal up to date te houden. Vtwonen zorgt ieder seizoen weer voor de mooiste basics zoals het mooie servies, fijne kussens en speelse vazen. Bij 't Anker zorgen we er iedere keer weer voor dat we de mooiste producten voor je uitzoeken van de VTWonen collectie. 

VTWonen fotolijsten

Lijsten om je dierbare herinneringen in de stoppen, die biedt de VTWonen collectie volop! Druk die mooie momenten toch maar eens af en hang ze op in de slaapkamer, woonkamer of hal. De VTWonen fotolijsten zijn te krijgen in diverse kleuren en formaten, speel er eens mee en kijk wat er ontstaat.

VTWonen vazen

Keramiek, wie houdt er niet van? Wij wel! Aardewerk blijft toch zo'n prachtig product en ook nog eens enorm tijdloos. De vazen uit de VTWonen collectie zijn er in vele kleuren, vormen en maten. Ontzettend leuk om eens te kijken wat zo'n vaas doet in je huis en hoe meerdere bij elkaar ook een mooi geheel kunnen vormen. Zet hem snel op je lijstje: "keramische vaas

Lees meer Lees minder