• Wekelijkse aanvulling collecties
  • Gratis verzenden vanaf €50,-
  • Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

Verzenden en retourneren

Een artikel gekocht in de webshop? 

Ik wil graag mijn online aankoop retourneren
Voldoet het geleverde artikel niet aan je verwachtingen? Retourneren is geen probleem. 
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je ontvangt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van de herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@ankerlemmer.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het is niet mogelijk om cadeaubonnen te ruilen of retourneren.

Mijn online bestelling terugbrengen naar de winkel
Neem de factuur (eventueel een kopie) en het retourformulier ingevuld mee. Breng het artikel in de originele verpakking en onbeschadigd retour. Mocht het te retourneren artikel beschadigd zijn, dan kan het artikel geweigerd worden of er worden kosten in rekening gebracht.  

Mijn bestelling terugsturen via de post

- Download het retourformulier en vul het formulier in.
- Verpak het artikel goed, zodat deze met de verzending niet beschadigd.
- Stop het retourformulier samen met de factuur (eventueel een kopie) in het pakket en plak een duidelijk adreslabel op het pakket.
- Verstuur het pakket bijvoorbeeld via DHL of Post NL. De kosten van pakketten die onder rembours of ongefrankeerd naar ‘t Anker worden verzonden, zullen wij helaas moeten doorberekenen.
- Bewaar je verzendbewijs goed, totdat je per e-mail een ontvangstbevestiging hebt gekregen.

Retouradres:
’t Anker Wonen, Mode & Kado
Oudesluis 4-6
8531 HT Lemmer

Krijg ik de verzendkosten terug bij een geretourneerde bestelling?
Online bestellingen moeten op eigen kosten teruggestuurd worden. De kosten van de retourzending worden niet betaald door ’t Anker, mits dit is besproken met de klantenservice.

Wanneer ontvang ik een ontvangstbevestiging en mijn terugbetaling van ’t Anker?
Via de mail ontvang je een ontvangstbevestiging. We hebben je retourzending succesvol ontvangen. Wij streven ernaar het aankoopbedrag binnen 8 dagen teruggestort te hebben op jouw bankrekening.

Mijn online bestelling is met transport van ’t Anker bezorgd

Pakketten die door hun omvang niet met DHL te versturen zijn, worden door ons per transport bezorgd.  Mocht het te retourneren artikel bezorgd zijn met transport van ’t Anker of een ander transportbedrijf, dan vragen we je telefonisch of per mail een afspraak te maken om tegen betaling het geleverde artikel op te komen halen. 

Een artikel gekocht in de winkel?

Ik wil graag mijn aankoop retourneren/ruilen
Voldoet het artikel niet aan je verwachtingen? Retourneren of ruilen is geen probleem.
Wel gelden de gebruikelijke voorwaarden, zoals:

- Het tonen van de originele aankoop bon;
- Het artikel is niet gebruikt en onbeschadigd;
- Het artikel zit nog in de originele verpakking.

Het is niet mogelijk cadeaubonnen te ruilen of te retourneren.

Als ik mijn aankoop wil retourneren, krijg ik dan mijn geld terug?
Mits het te retourneren artikel aan de gebruikelijke retour voorwaarden voldoet, wordt het retourbedrag contant of per bankoverschrijving binnen 14 dagen na retour ontvangen. Is de aankoop betaald met een cadeaubon, dan krijg je een cadeaubon retour.