• Wekelijkse aanvulling collecties
  • Gratis verzenden vanaf €50,-
  • Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden
24 artikel(en) in Fotolijsten
24 artikel(en) in Fotolijsten
  1. 1
  2. 2

Fotolijsten

Fotolijsten bij 't Anker 

De manier om je huis persoonlijkheid te laten ademen zijn natuurlijk foto's van jezelf en je dierbaren. En je dierbaren geef je het liefst een mooi plekje in een lijst die daarbij past. Bij 't Anker hebben we veel verschillende fotolijsten voor je bij elkaar gesprokkeld, zo zit er altijd wel iets voor je bij. 

Metalen frames 

Een trend die gelukkig blijft aanhouden zijn de metalen frames met dubbelglas in het goud, zwart en koper. Deze fotolijsten kun je neerzetten maar ook ophangen en door het dubbele glas zou je ook een foto aan elke kant kunnen plaatsen en de lijsten voor een raam kunnen hangen. Speel er lekker mee en kij wat jouw stijl is. 

Houten frames 

Ga je liever voor meer basic en stoer? Dan zou je ook voor de houten frames van VTWonen kunnen gaan, een lijst die het altijd goed blijft doen. We hebben smalle lijsten, dikke lijsten en in het zwart en hout. De lijsten zorgen ervoor dat je foto's goed tot hun recht komen en je iedere dag weer kunt genieten van die fijne kiekjes.

Kaartenstandaard

Als je helemaal niet zit te wachten op gaten in je muur kun je natuurlijk ook gaan voor een kaartenstandaard. Zet hem neer op een opvallende plek en geef je foto's en kaarten de aandacht die ze verdienen. 

Lees meer Lees minder