• Wekelijkse aanvulling collecties
  • Gratis verzenden vanaf €50,-
  • Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden
41 artikel(en) in Kaarsen
41 artikel(en) in Kaarsen
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Kaarsen

Mooie kaarsen kopen bij 't Anker 

De manier om sfeer te creëren is toch wel met kaarsen. Maar iedereen heeft een andere smaak en stijl dus dat vraagt ook veel diverse kaarsen, uiteraard. Stompkaarsen, geurkaarsen, kaarsen in en potje of juist voor in een kandelaar. Van heel klein tot heel groot en prijzen die variëren van €0,65 tot €11,95. Noem maar op, we hebben het bij 't Anker. Heerlijk knus binnen zitten of juist lekker lang buiten loungen is extra sfeervol met al deze leuke gekleurde kaarsen van o.a. Zusss en Mijn Stijl.

Geurkaarsen

Ben jij gek op geurkaarsen? Dan kun je je hart ophalen, de geuren vliegen je namelijk om te oren. Zusss biedt o.a. kaarsen met een zachte lotusgeur of mannelijke musk. Hmmm. Maar de topper in geurkaarsen is toch wel Mijn Stijl. Patchouli, citronella, cotton en linnen zijn geuren die je hele huis meenemen naar een andere wereld.

Stompkaarsen

Als je op zoek bent naar stoere stompkaarsen kun je het beste even een kijkje nemen bij de Zusss kaarsen. Stoer groen, Sjiek zwart of Poederroze, met deze kaarsen maak je een statement in je huis. Er ooit aan gedacht ze in de badkamer neer te zetten? Perfect voor een avondje voor jezelf. Laat het bad vollopen, tijdschrift mee, kaarsje aan en ontspannen maar. Die luxe spa moet je soms gewoon zelf creëren. 

Lees meer Lees minder